Sandraktheis.com

Hur ansluta Labtec Högtalare Med en subwoofer

Labtec tillverkar high-end högtalare för datoranvändning. Med inbyggda förstärkare, är högtalarna utformade för att producera överlägset ljud utan att dra ström från dator eller laptop. LABTEC högtalare är utrustade med anslutna kablar som slutar i 3.5mm mini pluggar för snabba förbindelser antingen själva datorn, eller andra ljudenheter, såsom en aktiv subwoofer för att leverera tung bas som lägger realism till online-innehåll, digital musik och dataspel . Upphakning Labtec högtalare till en sub tar mindre än en minut.

Instruktioner


•  Packa upp kabeln från basen av varje Labtec högtalare för anslutning till sub.

•  Sätt i minikontakt i slutet av varje Labtec högtalarkabel till motsvarande uttag på baksidan av subwoofern. Till exempel, om du ansluter ett par Labtec talare, sätt i kontakten på vänster högtalarkabeln i Vänsterfronten ljudutgång på baksidan av sub och pluggen på höger högtalarkabeln i höger fram uttaget på under bakpanel.

•  Anslut ytterligare Labtec högtalare till uttagen på sub, beroende på placering. Till exempel, ansluter centerhögtalaren till Center utgången på sub, medan vänster och höger surroundhögtalare fäster vid bakre vänster och höger uttag.

•  Anslut en 3,5 mm ljudkabel från subwooferns Ingång till LINE OUT-uttaget på en dator eller hörlursuttaget på en bärbar dator.

•  Anslut strömkablarna till baksidan av högtalarna med hjälp av DC strömuttaget på baksidan av högtalarna, anslut sedan transformatorn på den andra änden till ett överspänningsskydd.

•  Justera volymreglaget på baksidan av subwoofern och framsidan av Labtec högtalarna till önskad nivå.

Tips och varningar


  • Anslut alla högtalarkablar innan du ansluter strömsladdarna till ett överspänningsskydd eller vägguttag.