Så här testar en InFocus Bulb

Du kan använda InFocus projektor i klassrum, hemmabio och affärsmöten likadana. Lampan som medföljer denna projektor har en beräknad livslängd på 1000 timmar, och du kan kontrollera hur mycket livslängd den har lämnat genom att använda projektorns knappsats. Testa dessa lampor kräver några förnuftiga steg i ett försök att bestämma din lampans särskilt problem.

Instruktioner


•  Ta bort och anslut lampluckan. Lampan fungerar inte korrekt om inte denna dörr är tätt tillsluten.

•  Kontrollera LCD eller LED-skärm på projektorn för status lampan. De flesta InFocus modeller kommer att visa en varningsskylt när strömmen av lampan börjar avta. En orange ljus lyser i en glödlampa symbolen på skärmen när strömmen till lampan har blivit låg, då lampans livslängd har löpt ut eller när lampan går oväntat ut. Bilden av en glödlampa med ett utropstecken inuti det kommer att dyka upp när lampan makt är mycket låg.

•  Kontrollera lampräknaren på LED eller LCD-skärmen för att se om du har överskridit det maximala antalet lamptimmar. Kontroll denna information kan variera från modell till modell; se instruktionerna för din modell på hur man kontrollera dessa uppgifter. De flesta modellerna gör att du kan nollställa räknaren.

•  Byt lampan. Om allt annat misslyckas, följ instruktionerna för din modell, eller se A Plus Lamp länken i avsnittet Referenser för en snabb guide om hur du ändrar din lampa. Om den nya lampan inte fungerar, har något gått fel med din projektor och du måste ta den till en professionell för reparationer.articles connexes