Sandraktheis.com

Hur att titta på TV från en Internet-anslutning

Hur att titta på TV från en Internet-anslutning
Underhållningsvärdet på din dator når långt bortom dataspel, musik spelar och sociala nätverkssajter. Om du vet rätt webbplatser att besöka, kan datorn användas som en TV komplett med DVR. Detta är bra för resor eftersom du inte kan ta med din underhållningssystem med dig. Att veta hur man strömma tv-program från din Internet-anslutning kan du få ett hushåll TV direkt. Du kommer också att få tillgång till kabel-program utan att behöva betala för kabel-tjänsten.

Instruktioner


•  Gå till webbplatserna för det nätverk som sänder tv-serien som du vill titta på från datorns Internetanslutning. Nätverkets hemsida är oftast namnet på "network.com", till exempel "ABC.com," "NBC.com," "MTV.com" eller "HBO.com." Nätverks webbplatser kommer endast utföra visar att är i sin laguppställning och får endast erbjuda en begränsad mängd episoder från den aktuella säsongen tillgängliga för visning. Titta TV-program från en nätverks webbplats är gratis och lagligt, men platsen kan vara långsam på grund av all trafik från andra människor tittar föreställningar från sina Internet-anslutningar.

•  Gå till Hulu.com för ett brett utbud av TV-program från en mängd olika nätverk, inklusive visar att enbart spelas på kabelkanaler. Du kan titta på TV-program från Hulu gratis med begränsade reklamfilmer; men du måste skapa ett gratis konto för att visa TV-program som är klassade "MA" så att du kan verifiera din ålder. De TV-program på Hulu är juridiskt postat, vilket gör Hulu en populär plats för människor som tittar på TV från sina datorer.

•  Gå till Amazon.com och söka igenom deras samling av filmer och tv-program för att visa på efterfrågan. Amazon är inte gratis, men det har ett fullständigt urval av kompletta TV-serie från vilken du kan köpa en enda episod i taget. Dessa visar kan antingen laddas ner eller strömmas till din dator. När du köper en TV-show, är ditt köp placeras på ditt konto där du kan logga in när som helst från vilken dator som helst att titta på showen utan att fysiskt ta den med dig.