Sandraktheis.com

Konvertera Nokia N73 till Music Edition

Konvertera Nokia N73 till Music Edition
Om du har en Nokia N73 telefon kan du uppdatera firmware för telefonen till Music Edition med hjälp av Nokia Software Update. Funktionerna i Music Edition inkluderar: ny huvudmenyn musik ikon, ny musikspelare med skivomslag, nya standardteman, musikspelare visualisering och förbättrade ljudinställningar. Om du väljer att konvertera din telefon till Music Edition, riskerar du upphäver garantin och permanent bryta telefonen.

Instruktioner


•  Ladda ner och installera Nemesis Service Suite (se Resurser) och den senaste Nokia Software Update (se Resurser).

•  Starta Nemesis Service Suite på din dator och klicka "Sök efter ny enhet" i högra delen av programfönstret. Klicka på ikonen "Phone info" och klicka sedan på "Scan". Ändra produktkoden till "0539343" och kontrollera fallet "Aktivera". Klicka på "Skriv" för att ändra för att aktivera din nya produktkod. Vänta 10 sekunder för produktkod att uppdatera och stäng Nemesis Service Suite.

•  Kör Nokia Software Update. Se till att telefonen är ordentligt ansluten till datorn med USB-kabeln när du kör uppdateringen. Efter uppdateringen är klar startar du om Nokia N73 telefon och den kommer att konverteras till Music Edition.