Sandraktheis.com

Hur man ansluter en iPhone till Hotmail

Hur man ansluter en iPhone till Hotmail
Den iPhone kan ta emot e-post från Hotmail och andra webbmailkonton med hjälp av en e-postklient. Eftersom Hotmail fungerar via en webbläsare, kan Mail-programmet på iPhone inte direkt ansluta till den, men det finns en lösning som du kan utföra med hjälp av din befintliga Hotmail-konto som gör att du kan ladda ner e-post direkt till iPhone Mail program.

Instruktioner


•  Vakna upp iPhone genom att trycka på "Sleep / Wake" switch uppe till höger. Dra reglaget till höger för att gå till hemskärmen. Tryck på ikonen "Inställningar". Tryck på "E-post, kontakter, kalendrar" ikonen. Tryck på "Lägg till konto" -knappen.

•  Även om du ställer in ett Hotmail-konto, kommer du att göra det först genom Gmail på din iPhone. Tryck på ikonen Gmail för att skapa ett nytt konto. Ange ditt namn och ett användarnamn och lösenord för den nya Hotmail-konto som du kommer att göra senare. Skriv "imap.gmail.com" i "hostname" kolumnen. Tryck på knappen "Spara" i det övre högra hörnet av skärmen.

•  Ange "smtp.gmail.com" i "Outgoing Mail Server." Ange lösenordet för Gmail-konto i "Lösenord" kolumnen. Ange användarnamn för denna Gmail-konto i "Användarnamn" kolumnen. Tryck på knappen "Spara" i det övre högra hörnet av skärmen. Tryck på "Home" -knappen för att återgå till iPhone startskärmen.

•  Använd webbläsaren för att gå till Hotmail.com och skapa ett nytt konto. Använd användarnamn och lösenord för det konto som du gick in i Gmail-konto på iPhone tidigare. Klicka på "Inställningar" efter det att kontot har skapats.

•  Klicka på fliken "Inställningar". Klicka på "Forwarding" -fliken. Klicka på "Pop / IMAP" -fliken och välj "Aktivera IMAP." Klicka på "Spara" -knappen. Klicka på "Inställningar" och välj "Konton" och sedan "Lägg till en ny e-postadress" från webbsidan. Skriv in namnet på ditt befintliga Hotmail-konto i kolumnen. Tryck på "Spara".

•  Gå till inkorgen. Öppna meddelandet från Gmail och klicka på länken i meddelanderutan. Välj fliken "Alternativ" och kontrollera "Vidarebefordra e-post" rutan.

•  Skicka dig själv ett meddelande till ditt Hotmail-konto från en e-postklient. Klicka på ikonen för Mail-programmet i botten av iPhone skärm. E-postmeddelandet som du skickade till Hotmail kommer att visas i inkorgen för Gmail-konto i iPhone Mail program.

Tips och varningar


  • Du kan ställa in Hotmail-konto för att radera meddelanden när de har överlämnats till iPhone.
  • Att få lösenord förväxlas mellan Hotmail och Gmail-konton kan negera de Hotmail e-postmeddelanden från att ansluta till iPhone Mail program.