Sandraktheis.com

Hur Kopiera Alla DVD Typer

Hur Kopiera Alla DVD Typer
DVD-skivor kan skada lätt, så det är en bra idé att göra en säkerhetskopia ifall det händer. Kommersiellt producerade DVD-skivor är rätt skyddade, vilket innebär att de inte kan kopieras enbart genom att rippa och bränna deras innehåll med hjälp av en dator. Istället måste de kopieras med specialiserad programvara.

Instruktioner


•  Om din DVD är inte rätt skyddad, sedan kopiera det är relativt enkelt. För att göra detta på en Mac, sätt in DVD som du vill kopiera till datorn, stänga av DVD-spelaren och öppna Skivverktyg i mappen Verktygsprogram. Välj din DVD i menyn till vänster, och klicka på "Ny bild". En rutan Spara som visas, där du kan ange ett namn på filen och välj sedan en destination, exempelvis skrivbordet. Välj "DVD / CD-master" i Bildformat Meny, lämnar Kryptering inställd på Ingen och klicka på "Spara". Din DVD bör sedan slet och efter några minuter kommer att visas i den vänstra kolumnen som .cdr fil. Mata din herre DVD, klicka på denna, sedan på "Bränn" -knappen. Sätt i en tom skiva, väljer bränningshastighet och klicka Verifiera Bränn Data, och klicka sedan på knappen Bränn igen.

•  Att bränna en kopia av en DVD med en dator, klicka på "Windows DVD-bränning" i Start-menyn. Sätt in din herre DVD i DVD-enheten. Välj "Välj Bilder och video" och välja DVD-ikonen i den vänstra kolumnen. I DVD-brännare menyn, välj "DVD-enhet." Vänta ett bekräftelsefönster, klicka sedan på "Klar". Mata ut skivan och sätta in din tom skiva. Tryck på "OK."

•  Om en DVD är rätt skyddad det måste dekrypteras innan det kan kopieras. För att göra detta måste du ladda ner en programvara, till exempel DVD Decrypter eller DVDvideosoft.com. Installera programvaran på din dator och följ instruktionerna. Applicera sedan steg 1 eller 2.

Tips och varningar


  • Endast göra retro exemplar för eget bruk. Kopiera filmer för något annat ändamål är olagligt.