Sandraktheis.com

Hur man tar bort Brutna Kick Start Bultar

Hur man tar bort Brutna Kick Start Bultar
Få saker orsakar så många förseningar som trasiga bultar. De är nästan omöjligt att ta bort, särskilt i kickstart mekanismen på din motorcykel. Denna del får en hel del dragkraft från benet, och resultatet är trasiga bultar. Det finns några alternativ för lyckad borttagning. Du måste bestämma vilken som passar din situation bäst. Om delen av bulten är synlig ovanför toppen av bultskaftet, du åtminstone ha någonstans att starta.

Instruktioner


•  Spray WD-40, Mystery Oil eller annan penetrerande olja på bulthuvudet och låta det blöta in i gängorna i flera minuter. Ansöka Åter oljan och låt den suga så länge som 24 timmar för riktigt fastnat bultar.

•  Fil ner huvudet på bulten tills ytan är helt platt. Placera en körnare på den plana ytan. Knacka körnaren en eller två gånger för att skapa ett litet hål i mitten av bulten.

•  Borra ett litet testhål för bulten bort lite med en hårdmetall lite och borrmaskin. Pilothålet måste vara stora nog att rymma spetsen av bulten avlägsnande bit.

•  Vrid bulten bort bit in i pilothålet tills bit låses metallen.

•  Vrid bulten borttagningsverktyg tillbaka till vänster för att ta bort bulten från metallen. Upprepa denna process tills bulten borttagningsverktyg fångar inne i bulten och bulten kommer fri.