Sandraktheis.com

Hur man använder Auxiliary Gray Kärl för vatten i en RV

Hur man använder Auxiliary Gray Kärl för vatten i en RV
Förutom bränsletankar, avgassystem och transmissionskåpor, undersidan av en fritids fordonets chassi rymmer vanligtvis lastutrymmen, generatorer och spillvattentank, inklusive en grå vattentank som lagrar vatten som tidigare använts i husvagn handfat, badkar och dusch. Ibland är en RV gråa vattentank inte tillräckligt stor för att möta behoven av RV ägare. Lyckligtvis eftermarknaden hjälphålltankar finns i en bärbar form ofta komplett med ett avlopp slang, mössor och lagringsfästen. Dessa formblåsta polyetenbehållare är också kända som "blå tankar" eller "tote tankar."

Instruktioner


•  Köp en bärbar extra grå vattentank som använder samma rördelar som din RV avlopp anslutning. Du måste kunna ansluta din befintliga avloppsslangen till inflödet montering av den bärbara extra grå vattentank tömma ombord tank, och därefter till tanken utflödet passande att tömma den i avloppssystemet.

•  Se till att din extra grå vattentank är utrustad med en flottörventil. Denna enhet kommer att stänga inflöde när UN extra grå vattentank är nästan fylld, undviker stökig bräddavlopp och se den totala vikten inte överstiger det för vilket hjul bärbara extra grå vattentank har betygsatt av tillverkaren.

•  Välj en bärbar extra grå vattentank hjulkonfiguration passar dina behov. Små, fasta hjul som är bra för bogsering över vanliga grusväg leder kommer att vara otillräckliga om den bärbara extra grå vattentank kommer att bogseras över ojämn mark eller "tvättbräda vägar" för att få det till soptippen stationen.

•  Öva med din nya bärbara extra grå vattentank. Fyll RV ombord grå vattentanken med rent vatten och sedan gå igenom hela processen med att bereda RV i den bärbara extra grå vattentank, bogsering tanken och tömma tanken i en soptipp station.

•  Tvätta ut din bärbara extra grå vattentank regelbundet, med hjälp av en 10: 1 blekmedel vatten mix. Bär alltid skyddskläder och skyddsglasögon när man hanterar gråvatten och när du tvättar ut tanken. Dumpa Alltid gråvatten till ett fungerande avloppssystem.