Vilka telefoner fungerar med AT & T?

Vilka telefoner fungerar med AT & T?
AT & T är en av de äldsta telefon företag i Amerika. År 1875, företagets grundare, Alexander Graham Bell uppfann den första telefonen. AT & T var ursprungligen känd som Bell system under större delen av 19-talet, då bolaget var den största leverantören av telefontjänst i USA idag, AT & T ger Voice over Internet Protocol, eller VoIP, och mobiltelefontjänster till företag och konsumenter. Företaget erbjuder ett brett utbud av mobiltelefoner från stora tillverkare som är kompatibla med sitt GSM-nät.

GSM och CDMA-nät


Det finns två typer nätverk som är tillgängliga i USA, Global System for Mobile Communication (GSM) och Code Division Multiple Access (CDMA). De två nätverken verkar på olika frekvensband, och hårdvaran inbyggd i var och en av de telefoner som är avsedd enbart för nätverk som tjänsten kommer att ge. GSM- och CDMA-telefoner är inte kompatibla, även när de är olåst eller "jailbreakad". Alla AT & T-telefoner är byggda för att användas i GSM-nätet. Eftersom AT & T och T-Mobile är de enda två GSM-nät i USA, bara mobiltelefoner tillverkas för dessa två flygbolag kommer att arbeta med AT & T cellulära tjänsten.

AT & T Telefoner


Alla telefoner som säljs av AT & T är kompatibla med företagets nätverk. AT & T erbjuder telefoner från de flesta mobiltelefon tillverkare, däribland Apple, Blackberry, LG, Samsung, Nokia, Motorola, Dell och Sony utöver sin egen mobiltelefon linjen. Mobiltelefon typer som erbjuds inkluderar standard telefoner, funktionstelefoner, flip-telefoner och smartphones. Varje typ av telefon och varumärke erbjuder en specialiserad uppsättning funktioner och egenskaper. Med så många olika modeller finns, är det en bra idé att bestämma exakt vilken typ av telefon du är i marknaden för och vilka funktioner du behöver innan du köper telefonen.

Olåsta telefoner


En olåst GSM mobiltelefon kommer att arbeta på AT & T: s nät. När mobiltelefoner tillverkas, de är olåsta. Men många cellulära tjänsteleverantörer låsa sina telefoner för exklusiv användning på deras nät. Detta är speciellt vanligt när du registrerar ett exklusivt avtal med en bärare. När en telefon är låst, byter SIM-kortet med en annan transportör SIM-kort inte kommer att bevilja tjänsten på det nya nätverket, istället får du ett felmeddelande. De flesta telefoner kan låsas upp med ett lösenord. Vissa bolag kommer att ge lösenordet, om du uppfyller deras kriterier. När en GSM-telefon är upplåst kan den föras in och aktiveras för service på AT & T.

Service Area


AT & T mobiltelefoner fungerar i någon av dess tjänsteområden. GSM-telefoner från andra bär använder AT & T: s nät om de är i roamingläge. Dock medför denna funktion ofta rejäl roamingavgifter. Internationella tri-band eller quad-band GSM standard telefoner kommer också att arbeta med AT & T i USA Sedan GSM fungerar på fyra frekvensband, kommer bara tri-band och quad-band internationella telefoner fungerar med AT & T. Dessa internationella telefoner kan ströva på AT & T eller de stängas för service med AT & T. För att använda AT & T som din leverantör måste telefonens SIM-kortet inte låsas kommer att behöva ersättas med ett AT & T SIM-kort.articles connexes