Hur man bränner Album till CD-skivor

Hur man bränner Album till CD-skivor
Ägare av vinylskivsamlingar troligen redan har en anständig skivspelare som att spela album och mest allt annat som behövs för att bränna musik på CD-skivor. De flesta kommer ihåg att kopiera album på band, och processen att bränna till CD-skivor är liknande förutom att datorn blir inspelningsenhet. Till skillnad från med ljudband, gör ljud redigeringsprogram enkel borttagning av pops, snaps, väsande och andra ljud och ger för att spara i en mängd olika digitala musikformat.

Instruktioner


Förbered Album och Audio Components


•  Rengör rekord album du digitalisera och använda en antistatisk pistol för att minska vinyl naturliga tendens att dra till sig damm. Båda rekordrengöringssatser och antistatiska vapen finns på ljud- eller elektronikbutiker och är inte dyrt.

•  Fäst en av de nyare USB skivspelare till den dator som du ska använda för att överföra musiken. USB skivspelare varierar i pris från $ 100 till $ 500, och införliva ett ljudkort, förförstärkare och alla nödvändiga anslutningar.

•  Använd en vanlig skivspelare för bästa resultat, dock, och för bästa kvalitet ljudåtergivning. Befintliga hem-system förmodligen redan har en. Nya varierar i pris från $ 129 upp. Fantastiska begagnade erbjudanden för high-end komponenter finns på online-auktion webbplatser, pantbanker och audiofiler försäljning.

•  Kontrollera patronen och pennan på oavsett vilken typ av skivspelare som du använder och byt dem vid behov.

•  Leta reda på skivspelaren och datorn nära varandra och använder ett vattenpass för att nivellera skivspelare. Balans och justera tonarmen vikt specifikationerna för patronen och pennan. Justera hastighet på vridbordet om så är nödvändigt.

•  Installera en förförstärkare vid behov mellan en konventionell skivspelare och datorn eftersom skivspelare inte genererar tillräckligt med volym på egen hand. Anständiga förförstärkare börjar på ca $ 50. Om du använder en USB-skivspelare, behöver du inte en. Använd bara de "spela ut" anslutningar på tuner / förstärkare för ett konventionellt ljudsystem.

•  Använd lämpliga kablar och stereo minikontaktadapter för att fästa antingen förförstärk eller systemkomponent till linjen i, aldrig mic, anslutningen på datorns ljudkort. USB skivspelare kommer att ansluta via en USB-port.

Installera programvara, Record och bränna CD-skivor


•  Installera CD-bränning och ljudinspelning och redigering programvara som du väljer på den dator du ska använda.

•  Se till att det finns utrymme för att lagra ljudfiler på hårddisken.

•  Välj typ av inspelningskvalitet, filterfunktioner och andra alternativ som finns och önskas i ljudinspelning programvara och börja spela in. Starta albumet spelas genom systemet och justera volymnivåerna. Börja om vid behov efter nivåer är inställda.

•  Använd ljudredigeringsprogram för att redigera bort brus, eller hela eller delar av låtar, för att radera eller lägga utrymmet mellan spåren, eller för att tona in eller ut mellan dem. Viktigast, använda den för att välja vilka typer av ljudfiler som du vill spara beroende på vilken typ av uppspelningsutrustning du kommer att använda.

•  Sätt i en tom CD i brännaren facket och ladda CD-bränning som du väljer. Dra och släpp redigerade ljudfiler som ska brännas. Bränn CD. Radera musikfilerna från hårddisken när du inte längre behöver dem.

Tips och varningar


  • USB skivspelare kommer ofta med ljudkort och ljud fånga, redigering och även CD-bränning. Vissa till och med komma med skivbrännare och musikspelare adaptrar byggda i. Det finns mycket att klämma in i en enda maskin och bristen på övergripande kvaliteten framgår särskilt på lägre-end modeller. Riktiga skivspelare är stabilt byggd som ljudutrustning och har bryggor, hastighet justerbara enheter, flytande toner armar som kan vara balanserade och kvalitet patroner; de kan acceptera top-end diamant nålar.
  • Alternativ för CD-bränning och ljudinspelning och redigering programvara inkluderar freeware, shareware och kommersiella produkter i olika prisklasser och med olika grader av funktionalitet och funktioner.
  • Stereominikontakter har två svarta band runt spetsen. Köp inte en adapter med endast en eller endast mono inspelningar kommer att produceras.
  • En extra extern hårddisk kostar ca $ 70. Obegränsad nätet moln lagring är ett annat alternativ och kostar ca $ 75 per år.
  • Även säkert mer hållbart än magnetiska medier, vanliga CD-skivor har en begränsad livslängd också, och i motsats till myten, kommer inte att vara för evigt; inte heller kommer den teknik och programvara som behövs för att spela dem.


articles connexes