Sandraktheis.com

Hur Återställ en XM Inno

Hur Återställ en XM Inno
Den Inno är en bärbar satellitradiomottagare och MP3-spelare som fungerar med XM-nätverk. Tillverkad av Pioneer Electronics, kan den ta emot alla 170 XM kanaler och kan även spela upp filer i antingen WMA eller MP3-format. Även om enheten är bärbar, innehåller den inte bara ett hem docka och antenn men även en fjärrkontroll och ljudanslutningskablar för enkel användning i ett hem inställning. Denna enhet vann Best of CES 2006 Folkets röst utmärkelse från CNET och Redaktörens Choice Award från PC Magazine.

Instruktioner


•  Tryck på "XM" -knappen. Den XM-knappen sitter i mitten av styrplattan på undersidan av Inno frontpanel.

•  Använd nedåtpilen för att gå till inställningsmenyn och tryck på "XM" för att välja det.

•  Tryck på nedåtpilen för att navigera till menyn "Setup" och välj den med "XM" -knappen. Du kommer då att se ett antal val, inklusive "fabriksinställningar." Navigera till att man med nedåtpilen och tryck på "XM" för att välja det.

•  Välj en av de två återställnings val. "Återställ inställningen bara" återställer Inno till dess fabriksinställningen, men kommer inte att radera någon lagrad musik. "Restore & Erase" kommer helt återställa den till out-of-the-box tillståndet. Använd nedåtpilen för att navigera till ditt val och tryck på knappen "XM" för att välja det. Den Inno kommer att be dig bekräfta genom att trycka på "XM" -knappen på "Ja" val.