Sandraktheis.com

Toshiba 52RV530U Specifikation

Toshiba 52RV530U är en 52-tums LCD full HD-tv. Denna modell är nu upphört, men specifikationerna för en produkt kan fortfarande vara relevant om du äger en och funderar på att göra reparationer på tv. Specifikationerna kan också vara användbart om du planerar att köpa denna tv andra hand från en begagnad elektronik butik eller från en vän.

Screen


Denna LCD HD-tv är lättare än sina plasma motsvarigheter. Bildformatet är 16: 9, och denna modell använder fluorescerande bakgrundsbelysning teknik kännetecknande för alla andra LCD-tv. Upplösningen på denna LCD är 1080P, den högsta upplösningen som finns i HD-tv. Uppdateringsfrekvensen är 60 hertz. Ju högre uppdateringsfrekvens, desto mindre tv kommer att stöta rörelseoskärpa vid visning snabbt rörliga objekt.

Dimensioner


Toshiba 52RV530U mäter 49,25 inches bred, 13,1 inches djup och 33,6 inches hög när fäst stativet som säljs med tv. Utan stativet, är tv 31,125 inches hög och 4 inches tjock. Den väger in på £ 69,9, 87,8 £ med stativet bifogas. Denna modell kan hänga från väggfästen; emellertid, som med de flesta TV-apparater, är dessa hållare säljs separat.

Ingångar


Toshiba 52RV530U har fyra HDMI-ingångar för anslutning av flera källor som din kabelbox, Blu-ray-spelare och spelsystem. Tre är belägna i bak och en på sidan för snabb anslutning av tillfälliga enheter som en bärbar dator. En annan PC-ingång, en RGB 15-stiftskontakt, finns också. Äldre elektronik inte lämnas ut antingen på grund Toshiba har omfattat två kompositvideoanslutningar, och en S-video och två komponentkabelanslutningar.

Andra specifikationer


Denna TV har en åtta-ms responstid, vilket avgör hur effektiva rörelseoskärpa elimineras från snabbrörliga objekt. Ju lägre detta nummer, desto bättre din bild visas när snabbrörliga objekt visas på din TV som kan orsaka en oskärpa eller pixillationen. Denna specifikation liknar uppdateringsfrekvensen och nästan går hand och hand: En högre uppdateringsfrekvens på din TV kommer att leda till en lägre svarstid. Den 52RV530U har två 10-watts inbyggda stereohögtalare. Kontrastförhållandet är listad som 15000: 1. Setet har också en inbyggd Digital TV-mottagare för over-the-air signaler.