Sandraktheis.com

Hur kan jag Downlod låtar från min CD till en iPod?

Hur kan jag Downlod låtar från min CD till en iPod?
Apple iPod kan du ladda ner musik från datorn till enheten så att du kan lyssna på den vart du än går. Du kan även ladda ner musik som finns på en cd till din iPod med iTunes, Apples multimedia organisera ansökan. Processen tar ungefär 15 minuter att ladda ner musik från en CD till din iPod.

Instruktioner


•  Sätt in CD i datorn. ITunes ansökan ska starta automatiskt. Om den inte gör det, starta programmet själv. Klicka på "Ja" i dialogrutan som visas som frågar om du vill importera CD-spår. Klicka på "Importera CD" knappen i det nedre högra hörnet om du inte ser den här dialogrutan.

•  Vänta tills alla låtar har importerats till iTunes.

•  Anslut din USB-sladd till datorn och din iPod. Om du har det inrättats för att automatiskt överföra synk med din iPod, kommer programmet iTunes börja överföra låtar till enheten.

•  Hitta iPod-ikonen i den vänstra kolumnen om du inte har synkroniserar uppsättning på iTunes. Hitta de låtar som du laddat ned från CD till biblioteket. Detta beror på hur du har dina sångspår anordnas i iTunes. Dra dem till din iPod.

•  Vänta tills spåren klar med nedladdningen av iTunes. Hit eject ikonen till höger om ikonen iPod. Koppla bort USB-sladden från datorn och din iPod när du uppmanas att göra det.