Sandraktheis.com

Vad är en iPhone App?

Vad är en iPhone App?
En iPhone app, eller applikation, är en programvara från tredje part program för att köras specifikt på Apples iPhone. iPhone apps säljer via Apples App Store, som är en del av iTunes Music Store, tillgänglig via iTunes mediaspelare. De flesta iPhone apps är kompatibla med en iPod Touch, men mer blir exklusiva för iPhone och iPad tablett. Innan värld av program, var personliga datorprogram köpt och fått från återförsäljare. Sedan starten 2008 har Apples App Store utökats från 500 till mer än 350.000 apps, per dagen för denna skrift

Typer


iPhone apps är tillgängliga i en mängd olika kategorier, såsom spel, nyheter, produktivitet och musik. Du kan köpa och ladda ner dem direkt till en iPhone eller en dator, där de senare kan överföras till smartphone. Traditionellt, de bästa säljande iPhone apps är från kategorin spel. Du får tillgång till och köra appar via telefonens skärmgränssnitt, som till stor del Rör aktiveras och kontrolleras. Medan Apple gjorde många iPhone apps att underhålla och informera konsumenterna, vissa program ger stöd för enhetens inbyggda funktioner, såsom iBooks-programmet som ger tillgång till elektroniska böcker.

Specifikt


Till skillnad från iTunes musikfiler, gör iPhone apps inte på andra smartphone eller surfplatta hårdvara. Beroende på komplikation av deras program, ansökan Storleken varierar, men är sällan större än 20 MB. En mängd andra företag och individer, gör, sälja och distribuera applikationer, inklusive Newtoy Inc., Fossil Programvara, Halfbrick Studios och Andreas Illiger. Ibland är uppdateringar görs tillgängliga för iPhone apps. Till exempel kommer skaparna av Angry Birds Rio app producera episod uppdateringar under hela 2011 och kommer att meddela när dessa uppdateringar är tillgängliga via deras Twitter sida.

Spel Apps


Angry Birds Rio, den mest sålda iPhone app på dagen för denna skrift, kretsar kring filmen "Rio" och de ursprungliga Angry Birds-appen släpptes under 2009. Syftet med Angry Birds Rio är för de ursprungliga Angry Birds karaktärer, som har kidnappats och förts till Rio de Janeiro, för att rädda Blu och Jewel, ett par aror från filmen. Andra toppsäljande spel apps för iPhone inkluderar Tiny Wings, Fruit Ninja och Cut the Rope.

Icke-Game Apps


iPhone apps är inte bara på kul - till exempel har Appzilla 2 appen ett brett utbud av funktioner, såsom en streckkodsläsare, en lysdiod ficklampa, en walkie talkie och en polisscanner. Kameran + iPhone app innehåller funktioner som förbättrar smartphone inbyggda kamerans funktioner, såsom en bild stablizer, beskärning kapacitet och en 6x digital zoom. Den MotionX GPS-appen gör iPhone att fungera som en navigationsenhet med en mängd funktioner, inklusive levande trafikflödet kartor, röstkommandon med gatunamn och en magnetisk kompass.