Sandraktheis.com

Hur att ta emot tv via Internet

Hur att ta emot tv via Internet
Vissa människor vill titta på TV över Internet eftersom itâ € ™ s bekvämt. De kan titta på sina program från praktiskt taget var som helst. För andra kan det vara en fråga om kostnad. Om du kan fånga alla dina shower på nätet gratis eller för den del av kostnaden, kan du spara mycket pengar genom att eliminera din kabel eller satellit räkningen. Oavsett orsaken till att titta på TV på nätet, kan du välja mellan flera alternativ. Alla erbjuder ett brett utbud av kanaler att välja mellan.

Instruktioner


•  Besök Hulu. Webbplatsen är ett samarbete mellan Fox och NBC. Du kan titta på flera populära och vintage shower online via Hulu. Du kan söka efter kanaler, samlingar och mest populära. Förutom tv-program, kan du även se filmer på Hulu. Ofta kan du visa nya avsnitt morgonen efter att de visas på tv.

•  Kontrollera nätverks och kabel kanal webbplatser. Många låter dig titta på fulla streaming episoder av dina favoritprogram. Nätverk inkluderar Food Network, Cartoon Network, Turner Network, USA, Lifetime, WB och mer.

•  Hitta utställningar på Fancast. Fancast är en Comcast företag med full längd TV-program och filmer som du kan titta när som helst på dygnet. Det finns visar från alla stora nätverk och filmer med A-kändisar. Fancast har också en TV-guide lista som visar alla programmerings- och tv-höjdpunkter för veckan.

•  Gå Netflix. Netflix är en DVD-uthyrning tjänst som inte bara skickar DVD med posten, men som medlem kan du titta på alla sina strömmande media gratis. Det finns flera alternativ för medlemskap, och den lägsta medlemsnivå kommer till ett konkurrenskraftigt pris. Du kan titta på strömmande filmer och tv från alla genrer i bekvämligheten av dig hem.

•  Hyr eller köp från Amazon. Amazon har en video-on-demand-tjänst som har betalat och gratis innehåll. För hyror, du har en viss mängd dagar tills itâ € ™ s tas bort ditt videobibliotek.