Sandraktheis.com

Hur man installerar en vindruta i en Ford F150

Ford F150 är det mest populära lastbilen säljs av Ford. Det anses vara en tung lastbil, betytt för dragande och bogsering. På grund av detta, bör det vara någon överraskning att med tiden kommer det att samla sin beskärda del av stötar och märken. Stenskott i vindrutor är vanliga bland fordon som används för dragande, bogsering och andra tunga applikationer. Men när en stenskott förvandlas till en spricka, kan det vara dags att byta ut hela vindrutan innan det sprider sig, splittras och gör en röra över hela insidan av lastbilen. När vindrutan har tagits bort, måste du veta hur man installerar en vindruta i en Ford F150 ordentligt så att den tätar.

Instruktioner


•  Städa upp alla rester av uretan efter avlägsnande av gamla vindrutan med ett rakblad. Skär den gamla uretan ner till ca 3 mm.

•  Rengör pinchweld område på F150 där den nya vindrutan kommer att installeras. Borsta försiktigt området med en rengöringsborste. Använd vatten och rena trasor för att torka området.

•  Coat frittan bandet med uretan primer. Frittan Bandet är den svarta remsan-kant löper runt omkretsen. Bandet måste aktiveras för att öppna porerna, så att uretanen kan följa glaset.

•  Kör en sträng av uretan i pinchweld område på Ford F150 där vindrutan kommer att placeras med hjälp av en elektrisk täta pistol.

•  Rikta toppen, botten och sidor av vindrutan och tryck på vindrutan på plats.

Tips och varningar


  • Använd alltid skyddshandskar när du installerar en vindruta. Rör inte frittan band när du installerar vindrutan med dina bara händer eftersom detta kommer att försämra glaset att ansluta sig till uretan.