Sandraktheis.com

Hur att titta på videoklipp på Internet Explorer med PSP gratis

Om du har försökt att titta på videoklipp med din PSP i enhetens webbläsare, kanske du upptäcker att du inte kunde. Online videoklipp (nästan alltid) är i Adobe Flash-format. Adobe Flash inte stöds för Sony PSP när plattformen lanseras. Om du utför en uppgradering av firmware, men du kommer att kunna ha Flash kapacitet. Detta gör att du kan titta på videoklipp på Internet Explorer på din Sony PSP. Uppdateringarna är alla gratis.

Instruktioner


•  Gå till PSP System Software Update hemsida (se Resurser). Hämta uppdateringen för din enhet. Välj det när nerladdningen är klar och tryck på "Ctrl" och "C"

•  Anslut din Memory Stick Duo till din dator. Öppna den i "datorn". Skapa en mapp på din Memory Stick Duo med titeln "PSP." Öppna den mappen och skapa en mapp som heter "GAME". Öppna den mappen och skapa en mapp som heter "UPDATE". (Alla mappnamn bör vara utan citationstecken eller perioder, och med versaler.) Tryck på "Ctrl" och "V" för att klistra in uppdateringen. Koppla PSP och minne.

•  Bläddra, på din PSP, till uppdateringsfilen. Markera filen och tryck på "X" för att påbörja uppdateringen. Vänta medan uppdateringen utförs.

•  Öppna dina PSP-inställningar. Lokalisera de "Flash" inställningar och välj "Aktivera".