Sandraktheis.com

Hur man laddar ner en DVD till iPod Nano

IPod nano släpptes första gången 2005 för att ersätta iPod mini. Det har sedan dess gått igenom sex generationer. Den nuvarande iPod nano har en pekskärm, en FM-radio, videospelare och flashminne. Den har en 1,54 tums skärm, vilket gör den kompakt. Om du har en digital kopia av en DVD, kan du lagligt ladda ner den till nano via iTunes.

Instruktioner


•  Dubbelklicka på ikonen iTunes på skrivbordet för att öppna programvaran.

•  Placera DVD du vill hämta i datorns CD / DVD-enhet. Vänta programmet iTunes att erkänna DVD. Klicka på "OK" när du är ombedd av iTunes om du vill lägga till DVD till dess bibliotek. Vänta tills kopian är klar.

•  Anslut nano till datorn genom att sticka in ena änden av USB-kabeln till iPod USB-port, och den andra änden till datorns USB-port.

•  Klicka på ikonen nano på vänster sida i iTunes-skärmen. Klicka på "Sammanfattning" längst upp på skärmen.

•  Klicka på "Hantera musik och videor manuellt". Klicka på "Video" alternativet. Leta reda på DVD som nu sparas i iTunes-biblioteket. Klicka på den och dra den till ikonen nano och klicka på "Apply". Vänta tills nedladdningen att slutföra, och klicka sedan på "Eject" knappen längst ner i iTunes-skärmen. Koppla bort nano från datorn.