Sandraktheis.com

Vad är Slacker Radio för en BlackBerry?

Vad är Slacker Radio för en BlackBerry?
Slacker Radio möjliggör en personlig lyssningsupplevelse på din Blackberry smartphone. När ansökan har hämtats till din telefon, har du möjlighet att trimma in till mer än 100 radiostationer som programmeras av musikexperter.

Streaming


Slacker Radio låter dig strömma musik till telefonen via din mobiltelefon leverantörens data eller internet service. Så länge du har en datapaket, kan du lyssna på Slacker helst, var som helst.

Anpassning


I fall de förprogrammerade radiostationer inte uppfyller din musiksmak, Slacker ger dig möjlighet att skapa din egen. Anpassade stationer sparas på ditt konto för framtida åtkomst.

Funktion


Varje låt som spelas på Slacker radio åtföljs av albumets konstverk. Det finns också välbekanta uppspelningsknappar som gör att du kan spara eller hoppa över låtar enligt din smak.

Pris


Den Slacker Ansökan kan laddas ner till din Blackberry gratis. Bara öppna App World, Blackberry Application Store, från telefonen eller datorn.

Slacker Radio Plus


Den fria versionen av Slacker låter dig strömma obegränsat med musik till din Blackberry. Du kanske är intresserad av att uppgradera till Slacker Radio Plus om du föredrar möjlighet att lagra låtar på din Blackberry SD-kort för att lyssna i avsaknad av en dataanslutning.