Hur du sätter på en Samsung telefon

Om du någonsin har försökt att ringa ett nummer och insåg skärmen är svart, det är ett tecken på att telefonen är avstängd. Alla Samsung telefoner kommer med möjlighet att stänga av telefonen, om du är under flygning eller du behöver för att spara batteri. Telefonen kommer också att stängas av om den inte har någon kostnad. För att slå på telefonen igen, måste du trycka på en av två knappar, beroende på vilken modell av telefonen.

Instruktioner


•  Ta bort batteriluckan för att se till att batteriet är korrekt installerat. Pilar på batteriluckan indikerar åt vilket håll locket lyfter. Batteriet ska sitta säkert på plats och bör inte röra sig om du flyttar telefonen.

•  Sätt tillbaka batteriluckan. Tryck och håll den röda "Telefon" ikonen på telefonens knappsats. Mer avancerade telefoner, såsom telefoner pekskärm, har en "Power" -knappen antingen på sidan eller på toppen av den enhet som du måste trycka på för att slå på telefonen. Skärmen ska tändas när du trycker på ikonen telefon eller "Power" -knappen för 4:57 sekunder.

•  Fäst laddningskabeln till telefonen och till en strömkälla, t.ex. ett vägguttag. Alla nya Samsung telefoner kommer med en medföljande USB-laddare. Om batteriet i din Samsung telefon är för närvarande död, kommer det inte att slå på om du laddar det.articles connexes