Sandraktheis.com

Hur får Jetix på TV

Jetix är ett namn som ges till ett block av programmering på olika Disney-ägda kabelkanaler. Jetix har flera timmars sammanhängande programmering vid olika tider på dagen med en mängd nya och gamla föreställningar. Vissa Disney-ägda shower som har sitt ursprung i början av 1990, såsom "Spider-Man" och "X-Män" animerade serien, har återupplivats för Jetix. Om du är intresserad av denna programmering och mer, är Jetix lyckligtvis inte långt borta.

Instruktioner


•  Kontrollera dina lokala listor. Jetix programmering sänds på en mängd olika kanaler beroende på din region i landet. Kontrollera dina lokala listor för kanalnummer Disney Channel, Toon Disney och ABC Family Channel.

•  Lägg Disney Channel till din kabelpaket. Ring din kabeltjänstleverantör och berätta att du vill lägga till Disney Channel till din faktura varje månad. De kan ge dig en uppdaterad betalnings totalt över telefon.

•  Lägg Toon Disney till din kabel paket. Ett annat hem för Jetix programmering är specialitet animerade kanalen Toon Disney. Ett antal animerade program presenterade under Jetix etiketten köras enbart på denna kanal. Som med Disney Channel, om Toon Disney är inte en del av din nuvarande kabel kanalpaket kan du ringa din kabeltjänstleverantör och lägga till den.

•  Var på utkik efter Disney XD. Disney sakta förändras namnet på Jetix block av programmering till Disney XD i alla regioner i världen. De visar kommer att vara samma; den enda skillnaden är namnet. Kontrollera dina lokala listor för Disney XD --- om du har detta, har du redan Jetix.