Sandraktheis.com

Hur ändrar jag min Telus mobiltelefon?

Hur ändrar jag min Telus mobiltelefon?
Får du telefon via Telus Communications? Och är du fast i ett avtal fäst till en telefon som du inte längre vill ha? Liksom många i din situation, kanske du inte inser att det är en snabb-och-enkelt sätt att byta till en ny mobiltelefon utan uppbackning av din Telus kontrakt eller att behöva byta nummer. Följ dessa steg, och du kan ha din nya leksak här veckan.

Instruktioner


•  Gå till den officiella Telus hemsida telusmobility.com. Välj ditt geografiska område och språk, och så småningom kommer du att se en liten ruta i nedre högra sidan av skärmen som läser, "Gör ändringar i din telefon." Nedanför det blir en knapp där det står "Logga in". Klicka på den.

•  Välj att titta på information om din befintliga telefon. Du bör se en möjlighet att göra ändringar i din telefon. Välj detta alternativ och följ instruktionerna därifrån. Hitta den telefon som du vill ersätta din nuvarande telefon och väljer den. Om du inte ser en möjlighet att göra ändringar i din telefon, hittar du på webbplatsen kontaktinformation speciellt för befintliga kunder (Du måste logga in för att se den.). När du har telefonnumret för ditt geografiska läge, kalla det Telus kundservice plats.

•  Berätta företrädaren du pratar med att du vill slå på telefonen som du använder i din Telus kontrakt. Telefonalternativ är noterade på Telus platsen. Observera att om du byter till en nyare och dyrare telefon än den du använder för närvarande, kan du bli skyldig att betala en uppgradering avgift för att förändringen ska ske. Du kommer troligen att behöva betala en övergångsavgift, samt, om din befintliga avtalet inte har löpt ut, det är upp till dig att väga kostnaderna och fördelarna när de beslutar om strömbrytaren är värt.

•  Betala alla avgifter i samband med övergången, och en ny telefon kommer till dig med posten. Ring Telus att aktivera din nya telefon, och du är klar!