Sandraktheis.com

Toshiba 46G300U Specifikation

Toshibas 46G300U HD-LCD-TV avtäcktes 2010 och är en del av G300-serien som finns även i 40-tums och 55-tums modeller. Den 46G300U har foto och uppspelning av musik via en USB-anslutning, och erbjuder en universell fjärrkontroll och har Dynalight dynamisk bakgrundsbelysning kontroll som dimmar ljusstyrka för att förbättra de svarta nyanser i bilden. Den har även theaterwide lägen, bildpreferenslägen och dynamisk kontrast, som automatiskt justerar kontrasten utifrån förändringar i bildkvalitet.

Mått och Display


Med ett stativ ingår, är Toshiba HDTV 44,28 inches bred, 30,18 inches tall, och 13,65 inches djup och väger 46.3 pounds. Utan ett stativ, är HDTV 44,28 inches bred, 28,10 inches tall, 3.52 inches tjock och har en vikt 44.2 pounds. Displayen är en 46-tums TFT aktiv matris diagonal widescreen med en upplösning på 1920 med 1080 pixlar, 16-till-9 bild bildformat och 120Hz uppdateringsfrekvens.

Ljud- och Videofunktioner


Ljud funktioner inkluderar stereo surroundljud från en inbyggd höger och vänster kanal osynliga högtalare som ger Audyssey EQ - en ljudteknologi som utvärderar akustiken och justerar för distorsion automatiskt - och en mute-knappen. Ljudkontroller på HDTV är bas, diskant och balans. Bland videofunktioner är Gaming läge för förbättrad video-spelande med mindre svarstid mellan spelkontroller och TV; bildpreferenslägen såsom sport, standard, film och PC; och färgtemperatur kontroll.

Anslutningar


Toshiba HDTV har fyra 19-stifts HDMI typ A-ingångar, en komponentvideoingång, en HD-komponentvideo RGB-ingång, en komposit video och ljudingång, en digital audio optisk utgång, en RJ-45 Ethernet-port, en VGA, HD 15 PC-gränssnitt för användning som en datorskärm och en Dolby digital optisk ut.

TV-meny Egenskaper och tillbehör


Den 46G300U har inbyggd NTSC, ATSC och QAM tuning, automatisk styrning aspekt fotoram förmåga, ingångsmärkning, kanal märkning, kanal webbläsare, en insomningstimer, filmstabilisering och en kanal lås. TV: n kommer med ett bordstativ med en platt montera gränssnittet i 400 av 200 mm. Extra tillbehör inkluderar en platt-TV väggfäste för köpare som är intresserade av att montera kameran på en vägg, och sex-fot HDMI-kablar.