Sandraktheis.com

Toshiba 46RV530U Specifikation

Toshiba Regza 46RV530U är en HD-platt-TV som infördes 2004. Den har DynaLight teknik, vilket fördjupar de svarta nivåer för en tydligare bild och PixelPure 4G-teknik som består av en 14-bitars videoprocessor och 8- bit displayen, vilket förbättrar bildkvaliteten. TV ger full HD, med två gånger i många pixel resolutioner som 720p HD-modeller, och StableSound som reglerar ljudnivåer när en kanal slås eller en kommersiell tänds.

Design / Display och Videofunktioner


Toshiba TV har en svart finish och svart ram med en kontrollpanel på höger sida. LCD-displayen har en 178-graders betraktningsvinkel. Kontroller inkluderar en strömbrytare, kanalknapp, volymknappar, menyknapp och inmatningsknappen. TV: n har också en 46-tums diagonal skärm med en 16-9 bildformat som stöder widescreen visning, 1920 x 1080 pixlars upplösning med en 8,0 ms Responstid och en 60Hz uppdateringsfrekvens.

Anslutningar


Den 46RV530U har totalt åtta videoingångar, vilket inkluderar en sida HDMI-ingång och tre bak HDMI-ingångar, två bakre komponentvideoingångar och en bak och sida kompositvideoingång. TV har också en RF-ingång, en PC-ingång, en digital ljudutgång, fyra bakre ljudingångar, en sida ljudingång och en bakre analog ljudutgång.

Storlek


Toshiba TV har olika storlek specifikationer beroende på huruvida en monter ingår i mätningarna. Med ett stativ, är 29.8 inches hög, 44,3 inches bred och 12.3 inches tjock TV: n och den väger 63.7 pounds. Utan ett stativ TV är 27,6 inches hög, 44,3 inches bred och 3,7 inches tjock. En piedestal ställ medföljer TV, men även om enheten är på vägg, det finns inga väggfästen ingår.

Audio / Tuner / Tillbehör


Den 46RV530U erbjuder stereoljud från en höger och vänster kanal inbyggda SoundStrip högtalarsystem med bas, balans och diskant. TV har också en ATSC och QAM digital tuner och en NTSC analog tuner. Tillbehör som medföljer tv är en trådlös fjärrkontroll, två AAA-batterier, en kabelklämma, en skärm rengöringsduk, en instruktionsbok på engelska och franska och en produktregistreringskortet.