Sandraktheis.com

Hur Ring en iPod Touch Använda Tango

Hur Ring en iPod Touch Använda Tango
Tango är ett nedladdnings mobiltelefon program som tillåter användare att göra röst- och videosamtal gratis, över 3G-nätet eller Wi-Fi. Samtal kan göras till och från var som helst i världen. Tango är ett alternativ till att använda de vanliga avtals minuter på en mobiltelefon, men bör inte ses som en ersättning.

Instruktioner


•  Innan du installerar Tango, vara säker på att din enhet är kompatibel. Tango stöder endast Android 2.1 eller högre, iPhone 3Gs, iPhone 4G kör 4.0 eller högre, iPod Touch fjärde generationen och iPad. Se till att personen du försöker kontakta har ett giltigt Tango konto och har den hämtat på sin iPod Touch. Tango kan bara ringa till andra Tango användare. Båda parter måste ha ett giltigt konto och har ansökan hämtas på sina enheter.

•  För Apple-användare, gå till iTunes Store för att ladda ner programmet. Tango är gratis att ladda ner och gratis att använda. När programmet laddas ner, registrera ett konto eller logga in med referenser som tidigare registrerats.

•  Se till att din kontaktlista är aktuell, komplett med riktnummer. Tango kommer att kontrollera listan, hitta de personer som redan använder Tango och placera dem i programmets kontakter. Du har möjlighet att skicka en inbjudan till de kontakter som inte använder Tango. Välj den person du vill ringa från Tango kontaktlista och börja ett samtal. Växla från röst till video i mitten av ett samtal, helt enkelt genom att trycka på kameraknappen på skärmen.