Sandraktheis.com

Hur kan vi Renew Auto Tags Utan titel eller förnyelse Kallelse i Texas?

Hur kan vi Renew Auto Tags Utan titel eller förnyelse Kallelse i Texas?
För att undvika kostsamma biljetter som utfärdats till förare med utgångna taggar, förnya dina taggar så tidigt som möjligt. För de flesta människor, innebär detta förnya sina taggar när de får sin förnyelse meddelande med posten, men vissa människor aldrig får detta meddelande. Lyckligtvis, om du bor i delstaten Texas att du inte behöver ett meddelande förnyelse eller även din bil titel att förnya dina taggar.

Instruktioner


•  Leta länet skattekontoret närmast dig. Du hittar länet skattekontoret närmast dig genom att gå till webbplatsen för Texas avdelningen av motorfordon.

•  Res till din lokala länet skattekontoret. Ta med din licens kvitto från det gångna året och bilens registreringsnummer eller VIN-nummer. Medan du är på läns skattemyndigheten, kontrollera att de har din rätta adress på fil så att du kan få din nästa förnyelse meddelande per post.

•  Ring kundtjänst helpdesk i Texas på (512) 465-7611, om du inte kan resa till skattemyndigheten. Länet skattekontor kan du en kopia av din Texas bil tagg förnyelse varsel post, förutsatt att det finns tillräckligt med tid kvar innan dina taggar förfaller.