Sandraktheis.com

Felsökning ett rött blinkande ljus på en Sony Ericsson Walkman

Felsökning ett rött blinkande ljus på en Sony Ericsson Walkman
Walkman har kommit en lång väg sedan det började. När en enkel bärbar enhet för att spela band på språng, är Sony Ericsson Walkman linjen nu en serie mobiltelefoner mest kända för sin förmåga att lagra och spela upp musik. Moderna Walkmans kommit med en rad funktioner från hörlursuttag till Bluetooth-enheter, och rörelsekänsliga kontroller. En röd lampa som inte slutar blinka är en vanlig fråga, och oftast innebär att batteriet behöver laddas.

Instruktioner


•  Anslut laddaren som följde med din Sony Walkman till noden på undersidan av telefonen och anslut laddaren till ett vägguttag. Se till att symbolen på laddaren är vänd uppåt.

•  Vänta tills batteriikonen visas. Detta kan ta upp till 30 minuter.

•  Låt batteriet ladda i minst två och en halv timme. Batteriikonen visar när telefonen är fulladdad. Under tiden kan du kontrollera om status för laddningen genom att trycka på en av väljarknapparna på telefonen för att aktivera skärmen.

Tips och varningar


  • Om du inte har använt batterierna på länge, kan deras förmåga minskas och de kommer att behöva ladda oftare de första gångerna du använder dem igen.
  • Batteriet kan bara laddas i temperaturer mellan 41 grader Fahrenheit och 113 grader Fahrenheit.
  • Använd endast rekommenderade batterier för din telefon. Användning av andra märken av batterier och laddare kan vara farligt. Ta inte bort batteriet utan att stänga av telefonen först.