Hur Synkronisera en Bluetooth H700C

Hur Synkronisera en Bluetooth H700C
Bluetooth-headset är utformade för att snabbt och enkelt ansluta till din telefon, så att du sedan kan använda ringa och ta emot samtal utan att behöva hålla telefonen i handen. Processen att synkronisera dessa två enheter tillsammans kallas "pairing" och innan headsetet kan anslutas, måste den gå in "parningsläget." De flesta modeller av H700 Stöd för headset Smartfind teknik, som automatiskt kommer att sätta headsetet i ihopparningsläge när den inte kan hitta den senaste enhet den paras med.

Instruktioner


•  Anslut USG kontakten på laddaren till USB-porten på H700. Anslut laddaren till ett eluttag, och låt H700 avgift för ungefär två timmar innan du försöker para ihop den.

•  Vänd bommen mic på H700 stängd, vänta några sekunder och sedan öppna den igen. Efter cirka fem sekunder, kommer lampan på headsetet vara en stadig lila, vilket innebär att headsetet är i kopplingsläget.

•  Ange Bluetooth på telefonen och slå på Bluetooth på, om den är avstängd.

•  Starta parningsprocessen på telefonen. De exakta instruktioner för att få telefonen att söka efter Bluetooth-enheter kommer att variera beroende på telefonens tillverkare. De flesta telefoner kommer att ha en möjlighet att "Lägg till ny" eller "Lägg till enhet" på Bluetooth-menyn. När Telefonen söker efter enheter, kommer den att visa en lista över närliggande Bluetooth-enheter.

•  Bläddra till H700 och tryck "Enter" på din telefon. Ange fyra nollor som lösenordet, och sedan avsluta anslutningen. Din H700 nu synkroniseras med telefonen.

Tips och varningar


  • Om headsetet inte kommer in i ihopparningsläge, kan du ha en äldre version av H700 som gör stöder Smartfind. I det här fallet, stäng bommen och håll in knappen på headsetet tills lampan lyser med ett fast lila, sedan öppna bommen och fortsätt som vanligt.
  • Om H700 redan är ansluten till en annan närliggande enhet, se till att enheten är avstängd eller H700 kommer inte att kunna komma in parningsläge.


articles connexes