Sandraktheis.com

Hur synkronisera bilder från min Palm Centro

Palm Centro är en smartphone med kamera och videokamera funktionalitet. Bilder lagras på telefonen tills du ansluter telefonen till en dator där du kan synkronisera bilder med skrivbordet. Dina bilder och videoklipp synkroniseras till din stationära dator varje gång du gör en HotSync. Bilderna är i JPG-format. Du kan öppna dem på din Windows-dator med hjälp av Palm Media datorprogram.

Instruktioner


•  Installera Palm Desktop programvara som medföljde Centro. Det är på CD. Placera CD-skivan i datorns skivenhet och följ anvisningarna för att installera den. Anslut din Centro till datorn med synkkabeln.

•  Tryck på "Sync" -knappen på kabeln. Det är rätt i slutet, intill kontakten för Centro. Titta på Centro och datorns skärm; båda kommer att indikera med meddelanden som synkroniserar äger rum. Koppla bort synkkabel när Centro skärm indikerar synkronisering är klar.

•  Tryck på knappen "Program" på din Centro; välj "Pics & video." Du kan kontrollera att dina bilder är fortfarande på Centro genom att titta i albumen.

•  På datorn, kontrollera bilderna har kopierats över genom att öppna Palm Media datorprogram. Öppna bara Palm Desktop och klicka på "Media".