Sandraktheis.com

Hur Ring en Iridium satellittelefon

En Iridium satellittelefon är ett oumbärligt verktyg att ha när du är långt borta från en mobiltelefon station, till exempel i mitten av havet eller öknen. Men ringer man är inte alltid så enkelt som att bara plocka upp telefonen och slå numret. Det finns oftast ett par steg involverade, annars samtalen kan vara ganska kostsamt.

Instruktioner


•  Dial (480) 768-2500. Detta är ett amerikanskt nummer som går till Arizona; det är den mest ekonomiska metoden för att ringa en Iridium telefon. En automatisk röst kommer att fråga dig för Iridium telefonnummer. Använda telefonens knappsats, satte telefonnumret i och samtalet ska gå igenom. Ägaren av Iridium telefon debiteras för samtalet och det kommer att dras från hans konto. Avgifter för dessa samtal varierar i allmänhet mellan 15 cent och $ 2 per minut, med 2009.

•  Slå internationella samtal koden 011, följt av Iridium telefonnummer. Samtalet kommer att ansluta precis som alla andra samtal, men det kommer att kosta den som ringer ungefär $ 3 till $ 15 per minut, och med 2009. Iridium-konto är inte laddat.

•  Använd en Iridium telefon för att ringa en fast telefon eller mobiltelefon. Kostnaden för detta är i allmänhet mellan 80 cent och $ 1,50 per minut, med 2009.