Sandraktheis.com

Hur man tråd en hem för kabel-TV

Hur man tråd en hem för kabel-TV
De flesta kabel-leverantörer kommer att skicka ut en installatör för att koppla ditt hem gratis. Men om du har en särskilt svår hem till tråd, eller kanske en tv i ett hårt för att nå området, kanske du vill göra det själv och undvika eventuella extra installation avgifter.

Instruktioner


•  Leta där din kabel huvudlinje kommer på din fastighet. Detta kommer att vara på utsidan av ditt hem, oftast i närheten av ditt hem telefonkiosk eller din makt, vatten eller gasmätare. Tråden blir koaxial, vilket betyder att det kommer att ha en skruv ände med ett stift sticker ut från mitten av det. Det kommer också att komma upp ur marken.

•  Bifoga en koaxial splitter till tråden. Sätt i stiftet på kabeln i ingången slutet av splitter, och fäst den på plats genom att vrida i slutet av tråden tills snug.

•  Bestäm var du vill installera kabeln butiker och spåra vägen från huvudlinjen till dessa områden. Kör tråden utanför så mycket som möjligt; det är lättare att köra tråden utomhus än det är inne.

•  Borra hål för att ta med din tråd i hemmet. Gör detta från det inre av ditt hem men på en yttervägg. Borra strax ovanför bottenplatta och gå rakt igenom tills du kommer till utsidan.

•  Anslut kabeln till splitter, och köra den till din TV genom hålen du borrade. Anslut de andra ändarna av kabeln till din TV eller kabel set top box.

•  Säkra tråden. Om du körde din tråd upp en ränna, stoppa tråden bakom saxen och säkra den med en zip-slips. Om din tråd körs över din BMC, tryck den till toppen av Baseboard och säkra det på plats genom att hamra i en u-spik varannan meter för att hålla den på plats.

•  Täta hålen. Pressa caulk generöst över båda sidor av hålen tills hålen är båda fyllda och helt täckt. Använd mer än mindre; du kan alltid dra av extra med en kniv efter det torkar, vilket tar ungefär en timme.