Sandraktheis.com

Hur man installerar Retail Kartuppdateringar på en TomTom GPS

TomTom erbjuder ett sortiment av GPS navigationsprodukter för bilar, lastbilar, motorcyklar och mobiltelefoner som ger turn-by-turn anvisningar till nästan alla nordamerikanska destination. Varje år kartuppdateringar släpps som speglar förändringar i stadens gator och vägar, samt lägga till nya platser för att platser av intresse databasen GPS enhetens. När en uppdatering köps från TomTom webbutik, kan denna uppdatering hämtas och installeras på GPS-enheten.

Instruktioner


•  Öppna TomTom HOME programvara på datorn, eller ladda ner och installera det om du inte redan har det (se Resurser för en länk). Anslut TomTom-enheten till datorn via USB-kabel.

•  Vänta på programvara för att söka efter uppdateringar automatiskt. Om detta inte sker, klicka på "Uppdatera min enhet." Dina köpta kartor visas.

•  Klicka på kryssrutan bredvid den karta som du har köpt, och klicka sedan på "Uppdatera och installera". Kartan hämtar direkt till TomTom-enhet och installeras.

•  Klicka på "Klar" när du får den "Operation färdig" meddelande. Klicka på "Mata ut" ikonen, sedan bort TomTom-enheten från datorn.