Sandraktheis.com

Hur kan jag skicka Free Real Tones till min cell?

Hur kan jag skicka Free Real Tones till min cell?
Om du äger en mobiltelefon, oddsen är att det är mycket begränsad i alternativ för ringsignaler. Medan de flesta tillverkare mobiltelefon har börjat erbjuda catchy instrumen av välkända låtar, ta emot ett telefonsamtal på din mobiltelefon är lite tråkigt. Denna artikel kommer att hjälpa dig att göra emot telefonsamtal lite mer underhållande - att inte tala distinkt.

Instruktioner


Hur man gör det


•  Öppna din webbläsare och gå till makeownringtone.com. Bläddra ner tills du ser en silver bar i mitten av sidan.

•  Klicka på "Ladda upp" -knappen (pilen med "Ladda upp" under i röda bokstäver), och väljer en MP3 från datorn. Det kommer att ta en till tre minuter för låten att ladda upp, beroende på filstorleken.

•  När din låt är markerad, använd den röda markören på vänster sida av baren (den röda linjen med en prick i mitten), och välj raden i låten du vill att din ringsignal till att börja med. Du kanske vill spela låten innan du redigerar ringsignal. En man har beslutat om en utgångspunkt, peka på baren för att göra grön markör visas. Det bör vara grön och ha en pil nedåt i mitten.

•  När den gröna markören visas kan du flytta det mot den röda markören till vänster för att välja en stoppställe i sång för ringsignal. När detta är gjort, tryck på "Play" -knappen för att avgöra om fler redigering behövs. Om det är, helt enkelt justera markörer och klicka på "Play" tills önskad längd uppnås.

•  När du har fått din ringsignal valt, rulla ned till "Mode" bar, och se till att "Easy" fliken är markerad. Välj mellan "Normalisera" och "Fade". Alternativet Normalisera kommer att hålla din ringsignal på samma sätt som den skulle spela i sången. Om du väljer Tona alternativet kommer låten att blekna i slutet innan du upprepar för nästa ring.

•  När du har valt ringsignal s läge, är det dags att ladda ner den. När du träffar "Gör ringsignal", kommer en dialogruta dyker upp och visar en MP3-spelare som presenterar din ringsignal och en nedladdningslänk. Högerklicka på det och tryck "Spara länk som", och det bör spara på datorn. Om din dator har Bluetooth-kapacitet, helt enkelt skicka den telefonen (som också måste ha Bluetooth). Det kommer att sparas i din telefon, och du kan ställa in den som ringsignal.

Du kan också skicka det till din inkorg, och med hjälp av telefonens webbläsare, ladda ner filen till din telefon. Ställ in den som ringsignal.

Tips och varningar


  • Att ha en telefon med tillgång till Internet eller en Bluetooth-konfiguration är kritisk. Om du inte har en telefon som detta, kommer du att få betala för egna ringsignaler från din mobiltelefon transportör eller iTunes Store.