Sandraktheis.com

Hur optimera Titta på TV på Internet

Hur optimera Titta på TV på Internet
Webbplats som Hulu gör det enklare att titta på TV på ett icke-traditionellt sätt. Du kan alltid titta på dina favoritprogram live på din TV eller senare med hjälp av en DVR-enhet, men du kanske vill ett annat alternativ. Det finns ett antal sätt att titta på TV på nätet förutsatt att du har en dator med Internetuppkoppling. Du kan även titta på dessa program på din fritid, istället för när visar är live.

Instruktioner


•  Använd en ny dator med en måttlig till stor skärm och högkvalitativa högtalare. Om du föredrar, ansluta din favorit par brusreducerande hörlurar till datorn. Hörlurar ger en mer uppslukande upplevelse eftersom de minskar externt buller, öka din förmåga att fokusera på en TV-show.

•  Rensa din hårddisk för att frigöra utrymme. Radera alla gamla program eller filer som du inte längre behöver. Töm papperskorgen eller papperskorgen för att se till att filerna lämnar datorn.

•  Anslut din dator till höghastighetsinternet via en kabelanslutning. Fasta anslutningar ger snabbare internet än trådlösa anslutningar. Hulu föreslår en hastighet av minst 1,0 Mb / s. Men ju snabbare din anslutning, desto mer kommer du att njuta av din TV tittar upplevelse.

Tips och varningar


  • Överväg att registrera dig för tjänster som Hulu Plus som låter dig visa ytterligare innehåll på nätet. I september 2010, avgiften för Hulu Plus är $ 10 per månad.
  • Det finns många webbplatser som tillåter dig att titta på gratis streaming video, såsom Megavideo. Men dessa webbplatser bryter ofta upphovsrättslagar och kan försätta datorn i riskzonen för virus.