Sandraktheis.com

Hur man använder Blackberry Chat

Hur man använder Blackberry Chat
Om du vill chatta med andra människor som har en Blackberry, kan du göra det via Blackberry Messenger. Blackberry Messenger är en gratis snabbmeddelanden program som kommer installeras på din Blackberry smartphone. Med Blackberry Messenger, kan du bara chatta med andra Blackberry-användare. Chattar på din Blackberry påminner om att använda en online instant-messaging program, till exempel Yahoo Messenger eller AOL Instant Messenger. Att chatta med någon som använder Blackberry Messenger, måste personen bekräfta din begäran som ska läggas till chattlistan.

Instruktioner


•  Öppna Blackberry Messenger och välj "Lägg till en kontakt" i menyn. När du uppmanas ange e-postadress eller PIN-kod för Blackberry användare som du vill lägga till din chatt kontaktlista. Upprepa detta för varje kontakt som du vill lägga till Blackberry Messenger för att chatta. Detta skickar en förfrågan till kontakten ber dem att bekräfta begäran.

•  Klicka på en kontakt inifrån Blackberry Messenger och välj "Starta Conversation" för att börja chatta. Skriv ditt meddelande och tryck på "Enter" eller klicka på styrkulan för att skicka det. Om du använder styrkulan, du måste klicka en andra gång för att bekräfta och skicka chattmeddelande.

•  Lägg till andra kontakter i chatten genom att välja menyknappen när du är i samtalet skärmen. Välj "Bjud in" för att se en lista över dina chattkontakter. Välj en att lägga till dem i chatten.

•  Skicka röst eller filer till din chatt kompis genom att välja menyknappen på konversationen skärmen och välja "Send Voice Note" eller "Skicka en fil." Välj filen eller röstanteckning att skicka det.

•  Tryck "Escape" för att avsluta ett samtal, men inte lämna det. Du kan använda detta när du har flera chattkonversationer som du vill växla mellan. Välj konverteringen att gå tillbaka till det.

•  Avsluta chatt genom att klicka på styrkulan. Välj sedan "Avsluta konversation" för att stoppa chatten. Gör detta för varje chatt som du har öppna.