Sandraktheis.com

Hur man använder Garmin Nuvi 760

Hur man använder Garmin Nuvi 760
Garmin Nuvi 760 är en del av Garmin 700-serien. Det huvudsakliga syftet med denna enhet är att ge dig riktningar från en plats till en annan medan du kör ett motorfordon på vägen. När din GPS-enhet hittar din aktuella position via satellit signal, kommer den att börja ge steg-för-steg-instruktioner till den plats eller adress som du angav. Det finns en särskild process som Garmin rekommenderar följande för att använda din Nuvi 760.

Instruktioner


•  Ta din Nuvi 760 utanför och anslut den till bilens strömkälla. Slå på enheten.

•  Vänta tills GPS-enheten för att hitta satellitsignalen och precisera din position. Du kommer att veta att processen är klar när du se den aktuella positionen på "Visa karta" skärm. Det kan ta flera minuter.

•  Ange den plats du vill resa till genom att trycka "Vart" från huvudskärmen. Du har då flera alternativ. Tryck på "adress" för att ange en exakt adress. Tryck på "sevärdheter" att hitta en plats i en lista över kategorier, till exempel "restaurang" eller "sjukhus." Du kan också trycka "Spell Name" att stava namnet på ett företag eller plats. Eller Touch "Favoriter" för att välja en plats som du har sparat i adressboken på din Nuvi 760.

•  Kontrollera att den plats du angett är korrekt. Peka sedan "Go!" Din första riktningen kommer att komma upp på kartskärmen. När du har slutfört den riktningen, kommer nästa att visas.

•  Tryck på "Meny" för att ange en omväg i din rutt, såsom att hitta en bensinstation. Tryck på "Omväg" alternativet och ange platsen med hjälp av någon av de metoder som beskrivs i Steg 3. Tryck "Go!" efter att du kontrollerar platsen är korrekt.

Tips och varningar


  • Höga träd, stora byggnader, tunnlar och andra strukturer kan blockera Global Positioning satellitsignalen från att nå din Nuvi 760. Om du tror att detta är ett problem, hitta en annan plats och försök att få en signal igen.