Hur att rensa bort alla data från min Tungsten T5

Palm Tungsten T5 erbjuder två metoder för telefonåterställning - mjuk återställning och hård återställning. Mjuk återställning utförs när telefonen inte svarar av någon anledning och du inte vill återställa den utan att radera alla data. En hård återställning rekommenderas endast om du är säker på att rensa alla data från enheten. Det tar bort alla poster och poster som sparats på telefonen. Du kanske vill överväga att synkronisera enheten först innan du rensar datan.

Instruktioner


•  Tryck och håll ned strömknappen. Samtidigt, använda pennan tips att försiktigt trycka på och släppa på återställningsknappen. Denna återställningsknapp finns i hålet på baksidan av din Tungsten T5. I stället för pennan, kan du också använda något liknande syfte, men se till att det inte har en vass spets.

•  Vänta några sekunder tills "Palm Powered" logotypen visas på skärmen. När du ser den här logotypen, släpper strömbrytaren.

•  Vänta tills telefonen att visa varningen om att radera alla data från enheten. När du ser detta meddelande, tryck på "Up" på fem-vägs navigator. Detta kommer att utföra en hård återställning på telefonen och alla dina data kommer att raderas.articles connexes