Sandraktheis.com

iTunes hittar inte en iPhone

Apples iPhone är en enhet som har revolutionerat hur vi använder våra mobila enheter. Många människor världen över använder sina iPhone flera gånger per dag för allt från att ringa, skicka sms och e-post för att kontrollera sportresultat, spela spel och även betala räkningar. Med så många saker man kan göra, kan iPhone lätt bli en integrerad del av vår vardag. Det kan också vara frustrerande när det inte fungerar. Ett exempel är om telefonen inte kan upptäckas i iTunes.

Instruktioner


•  Öppna webbläsaren och gå till Apples hemsida. Högst upp på sidan, välj "iTunes" och välj vilket operativsystem du använder under "Hämta iTunes nu." När du har valt, klicka på "Download Now" för att ladda ner den senaste versionen av "iTunes." När "iTunes" har laddats ner, dubbelklicka på installationsfilen och hålla klicka på "Nästa" tills "iTunes" installeras.

•  Ladda din iPhone om batteriet är helt dött eller bara knappt. Anslut stor del av din iPhone USB-kabel till din iPhone och anslut USB delen av kabeln till USB-porten på datorn. Vänta några minuter tills iPhone har en laddning och slå på den. Öppna "iTunes" och avgöra om det upptäcks inom programmet.

•  Håll "Sleep / Wake" -knappen (den här knappen är på toppen av iPhone) tills det röda skjutreglaget visas på din iPhone skärm. Fingret på ikonen reglaget för att driva bort det. När den är avstängd, håll ner "Sleep / Wake" knappen tills du ser Apple-logotypen på din iPhone skärm. Låt den starta helt och se om det upptäcks i iTunes.

•  Håll "Sleep / Wake" -knappen och "Home" -knappen (den runda knappen under skärmen) samtidigt i 10 sekunder om din iPhone är fortfarande inte upptäcks. Detta kommer att ge iPhone en hård återställning. Släpp båda knapparna när du ser Apple-logotypen och låt din iPhone för att starta upp.

•  Koppla din iPhone från datorn och starta om datorn, om din iPhone är fortfarande inte kan upptäckas. Starta om din iPhone också. När båda enheterna har startat, sätter iPhone till USB-porten på datorn och öppna iTunes. Om detta inte fungerar, avinstallerar iTunes och installera om den med den senaste versionen av programmet.

•  Håll "Sleep / Wake" -knappen och "Home" -knappen samtidigt medan iTunes är öppet och telefonen är ansluten till USB-porten på din dator. Släpp "Sleep / Wake" knappen efter 10 sekunder och fortsätter att hålla på "Home" -knappen. Vänta ungefär 5 sekunder och släpp "Home" -knappen för att sätta din iPhone i DFU-läge. När din iPhone är i DFU-läge, kommer du att se ett pop-up fönster som talar om din iPhone är i återställningsläge. Klicka på iPhone till vänster i iTunes-skärmen och välj "Återställ". Din iPhone kommer automatiskt säkerhetskopieras och raderas, så att du kan placera dina appar tillbaka på iPhone när du sätter upp den på nytt.

Tips och varningar


  • Om din iPhone inte upptäcks i DFU-läge, är din dator och / eller iPhone defekt. Kontakta din datortillverkare och / eller Apple för att diskutera vad som kan vara problemet.
  • Medan återhämtningen kan fixa din iPhone, kommer det också att ta bort allt som lagras på enheten. Se till att du säkerhetskopierar allt viktigt för dig på telefonen (kontakter, bilder, videoklipp, etc.).
  • Om du inte vet hur man ställer in din iPhone som om det var ur lådan, rådfråga din manual för att lära dig hur man gör detta.