Sandraktheis.com

Vad gör jag om skärmen blir vit på My MetroPCS Huawei Phone?

Vad gör jag om skärmen blir vit på My MetroPCS Huawei Phone?
MetroPCS erbjuder tre Huawei mobiltelefoner i november 2011: den M835, M735 och Pinnacle. Ett problem som du kan uppleva när du använder telefonen är att den ständigt visar en vit skärm, vilket indikerar att telefonen är frusen. Du måste starta om telefonen för att fixa vit skärm. Ytterligare felsökning krävs om problemet uppstår ofta.

Orsaker


En vit skärm på en Huawei telefon för MetroPCS indikerar ett problem med telefonens programvara, till exempel hur det interagerar med program som laddats ner till telefonen. Telefonen kan också frysa om det försöker bearbeta en stor mängd information på en gång, till exempel när du har flera program öppna. Du kommer ofta att hela telefonen är frusen när skärmen blir vit; trycka på någon av knapparna fungerar inte telefonen.

Lösningar


Omstart en Huawei telefon ska lösa problemet med vit skärm. Eftersom knapparna i allmänhet inte fungerar när en vit skärm visas, måste du ta bort batteriet från baksidan av telefonen för att slå av strömmen. Efter att ta bort och installera om batteriet, slå på strömmen igen för att återgå till att använda telefonen. Alla osparade data oftast bort när du är tvungen att starta om telefonen, men du bör inte förlora någon av dina sparade personliga information, inställningar eller data.

Förebyggande


Att minska belastningen på telefonens processor kan förhindra att telefonen fryser i framtiden. Stänga program när du är klar med dem innan du öppnar andra program. Om du märker att användning av ett program gör att telefonen att frysa, ta bort det programmet från telefonen. Andra typer av nedladdat material, såsom bilder, videor och musik, kan också göra att telefonen frysa. Radera dessa filer om de fryser telefonen när du använder dem.

Överväganden


Du kanske upptäcker att din Huawei mobiltelefon fryser ofta, men du kan tyvärr inte avgöra ansökan eller fil som orsakar problemet. Återställa telefonen till fabriksinställningarna kan lösa ditt problem. När du återställer telefonen till fabriksinställningarna, är telefonen återställs till det tillstånd den var i när du först tog ut den ur lådan. All din personliga information och data kommer att gå förlorade, men du bör inte längre uppleva frysning. Du kan hitta alternativet fabriksåterställning i Inställningar, Säkerhet eller Sekretess menyn. När en fabriksåterställning inte löser problemet, bör du ha telefonen betjänas av en professionell.