Sandraktheis.com

Hur man tar bort en Corolla Starter

Hur man tar bort en Corolla Starter
Starta din bil varje morgon kan tas för givet, men första gången du går att vända på för att ställa dig iväg till arbetet och start inte engagera, det är början på en dålig dag. Starter på en Toyota Corolla är inte lätt att komma åt, men när du befria alla paneler som omger den, är inte särskilt svårt att man tar bort startmotorn. I det här fallet är projektet fordonet en 2001 Toyota Corolla, men processen är liknande för andra fordon samt.

Instruktioner


•  Lyft fordonets front med hjälp av domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den.

•  Pop huven och koppla den positiva polen från batteriet med hjälp av en U-nyckel. Ta sedan bort luftfilterenheten med hjälp av 3/8-tums Ratchet, förlängning och sockets.

•  Krypa under bilen och skruva isär den lägre motor täcker från motorn med 3/8-tums Ratchet, förlängning och sockets. Detta kommer att avslöja startmotorn. Använd en U-nyckel för att skruva isär alla ledningar som kör på startmotorn.

•  Unbolt starter från motorblocket med en 3/8-tums Ratchet och uttag, medan du håller i start sig med ena handen så att den inte faller medan du lossa bultarna.