Sandraktheis.com

Hur att titta på TV på Internet (och bli av kabel)

Hur att titta på TV på Internet (och bli av kabel)
Du kan få frihet från din månatliga kabel räkningen genom att ställa in din TV för att visa program och filmer över Internet. Några webbplatser erbjuder möjligheten att strömma TV och filmer, inklusive några av de TV-kanaler själva. Vanligtvis har de inte strömma dessa förrän episoder har sänts på direktsänd TV. Så om du inte har något emot att vänta lite, kan du titta på utställningar utan kabel.

Instruktioner


•  Anslut din dator, trådlös mus och tangentbord till din TV. Du kommer att använda den trådlösa musen och tangentbordet för att styra datorn och ansluta till Internet.

•  Anmäl dig till hulu.com, netflix.com och / eller Apple TV (apple.com/appletv). Eller gå till webbplatsen för en TV-kanal, t.ex. abc.com, cbs.com eller nbc.com.

•  Klicka på en TV-show att titta på det. Hulu och nätverk kanaler erbjuder dessa tjänster gratis på grund av betald reklam i filmerna. Apple TV har en engångsavgift på $ 99 vid tidpunkten för offentliggörandet.

Tips och varningar


  • Denna inställning gör att du kan titta visar leva och recorded- så du får välja hur och när du tittar på tv. Bäst av allt, inte mer hög kabel räkningen. Du kan enkelt spara $ 500- $ 1500 per år.