Sandraktheis.com

Emerson Jumbo Universal Remote Knappfunktioner

En universalfjärrkontroll är en stor tidsbesparing tills den försvinner. Det är inte sannolikt att hända med Emerson Jumbo Remote. Vid 11 inches tall, med stora, mjuka knappar, det är mer av en konversation bit än ett verktyg post, men det gör utföra sina uppgifter ganska bra. Till skillnad från andra komplicerade och dyrbara universalfjärrkontroller, gör den det med ett begränsat antal tangenter för att lära sig.

UPPTILL


Den övre tredjedelen av denna rektangulära monster förpackningar i samtliga av funktions och källknapparna. Effekt och kod ökning prick två hörnor. Koden ökning kan du hitta koden för en enhet genom att du riktar fjärrkontrollen mot sensorn. Enligt dessa är källknapparna för tv, kabel, satellit, video (va?) Och DVD. Trycker på en av dessa knappar växlar kontroll över fjärrkontrollen till den enheten. Det finns också en knapp för Guide och gå tillbaka - två funktioner som är vanliga på moderna kabel- och satellitboxar.

I Mellanöstern


Den mest grundläggande av de grundläggande nycklarna inriktade bekvämt i mitten. Det finns plus och minus knapparna för både kanal förändras och volymjustering samt generiska upp, ner, vänster och höger piltangenter för att navigera genom menyerna. Sifferknappar gör att du kan ringa upp en kanal direkt.

Multi-Device Keys


De allmänna nycklar uppspelnings linje botten tredjedel av fjärr inklusive spela, pausa, stoppa, framåt och bakåt. De kommer att arbeta med alla enheter som har dessa funktioner. Push "Kabel" och nycklarna fungerar DVR. När video eller DVD är vald, knapparna fungerar dessa enheter. Ytterligare två praktiska nycklar för att hjälpa dig att navigera på din satellit eller kabelbox är Info och OK. De är vanligtvis förknippas med programinformation och välja objekt i en meny.