Sandraktheis.com

Hur man rensar en iPod Sök

Hur man rensar en iPod Sök
Om du äger en iPod med Internetuppkoppling, är det bra att veta hur man rensar sökhistoriken av integritetsskäl. Du kan manuellt ta bort alla din surfning historik under panelen inställningar, men det hindrar inte webbläsaren eller sökmotorer från clearing historia av sina egna. Här kommer du att kunna radera det du fyllt i vissa sökfält, radera webbhistoriken och rensa cache-filer från din iPod.

Instruktioner


Hur du tar bort historik i Inställningar


•  Slå på din iPod och ange säkerhetskoden om du har en.

•  Navigera till ikonen "Inställningar", som finns på första sidan av iPod-menyn som standard. Bläddra nedåt i menyn tills du kommer till "Safari" ikonen. Tryck här fliken och bläddra ner till botten av alternativen. Du kommer att se en flik med titeln "Clear History."

•  Tryck på "Rensa historik" -fliken gång, och iPod kommer att fråga dig om du är osäker på vad du föredrar. Klicka på "Rensa historik" i undermenyn, och all surfning kommer att raderas.

Rensa historik från Browser


•  Öppna "Safari" -ikonen på framsidan av iPod-menyn. I botten av stapeln, kommer du att se en liten bok ikon; detta kallas fliken bokmärken. Klicka på den här fliken och tryck på "History" alternativet på nästa sida.

•  I det nedre vänstra hörnet av historien sidan ser du en knapp med titeln "klart". För närvarande sker all din sökhistorik listas i fodrade flikarna på sidan; trycker på denna knapp kommer automatiskt att ta bort all din sökning och webbhistorik.

•  Tryck på "Klar" i det övre högra hörnet för att återgå till startsidan.

Radera Google Search


•  Navigera till google.com under "Safari" ikonen. Ibland Googles sökfält på iPod kommer att hålla ett sökhistorik egen. Om du inte vill att dina tidigare sökningar taggar poppar upp när du skriver, kan du ta bort dem alla på en gång genom att rensa den manuellt. För att göra detta, börja skriva några bokstäver i Googles sökfält.

•  En lista över dina tidigare sökningar visas under sökfältet. På den högra sidan av denna bar, kommer du att se ordet "Historik" med en nedåt arrow bifogas. Tryck på den här pilen gång.

•  Tryck på "Rensa historik" kommando som bara dök upp. Klicka på "OK" på popup-rutan, och dina sökningar kommer att raderas.

Tips och varningar


  • Du kan förhindra att google.com från att spara din historia i framtiden genom att gå till deras hemsida och klicka på "Inställningar". Bläddra ner till sökhistoriken sektionen och tryck "Spara inte sökningar." Rulla ner och tryck "Spara" för att hålla dina inställningar.