Hur att överföra låtar från iTunes 9 till iPod Classics

Det finns två sätt du kan ladda musik till din iPod classic använder iTunes 9 mediehantering programmet: automatisk eller manuell synkronisering. Automatisk synkronisering är det bästa valet om du vill ha en enkel, krångelfritt sätt att överföra musik till din iPod, eller om din iTunes-samling är ungefär samma storlek eller mindre än din iPod classic hårddisk. Om din musiksamling är mycket större eller om du vill ha mer kontroll, kan manuellt läge du väljer specifikt vilka låtar du vill synkroniseras med din enhet.

Instruktioner


Automatisk synkronisering


•  Anslut din iPod classic till datorn med USB-kabeln som medföljde enheten. Öppna iTunes 9 om programmet inte öppnas automatiskt.

•  Vänta din iPod att synka upp för att automatiskt synkronisera med iTunes. Om detta är första gången du synkroniserar med den här datorn, visas en popup som frågar om du vill synkronisera. Klicka på "Radera och synkronisera" för att automatiskt synkronisera med iTunes. Alternativt kan du klicka på "Avbryt" och hoppa till andra avsnittet.

•  Klicka på namnet på din iPod classic på vänster sida av programfönstret under Enheter. Klicka på "Sammanfattning" fliken på höger sida av programfönstret. Klicka för att avmarkera rutorna till vänster om "Aktivera användning av skivor" och "Hantera musik manuellt" och sedan klicka på "Apply" för att aktivera automatisk synkronisering. ITunes 9 börjar automatiskt synkroniserar musik i ditt iTunes-bibliotek med din enhet. När följande meddelande visas på solbrännan rutan längst upp på skärmen, är din iPod sync komplett: "iPod synkronisera komplett OK att koppla.."

•  Klicka på "Mata ut" knappen till höger om namnet på din enhet under Enheter och sedan koppla din iPod classic från datorn.

Manuell synkronisering


•  Anslut din iPod classic till datorn med USB-kabeln som medföljde enheten. Öppna iTunes 9 om programmet inte öppnas automatiskt.

•  Klicka på namnet på din iPod classic under Enheter och välj sedan "Sammanfattning" fliken på höger sida av programfönstret. Klicka för att se rutan till vänster om "Hantera musik manuellt" och klicka sedan på "Verkställ".

•  Klicka på "Music" under Bibliotek på vänster sida av programfönstret. En lista med låtar som du har laddats till iTunes visas på höger sida av programfönstret.

•  Håll ner "Ctrl" och markera de låtar du vill lägga till din enhet. Klicka på en av de markerade låtarna och sedan dra den över namnet på din iPod classic under Enheter tills namnet på din iPod classic är markerad med blått.

•  Släpp musknappen för att lägga låtarna till enheten, vilket börjar synkronisera låtarna automatiskt. När följande meddelande visas på solbrännan rutan längst upp på skärmen, är din iPod sync komplett: "iPod synkronisera komplett OK att koppla.."

•  Klicka på "Mata ut" knappen till höger om namnet på din enhet under Enheter och sedan koppla din iPod classic från datorn.articles connexes