Sandraktheis.com

Lägga låtar till en iPod utan att använda iTunes

Lägga låtar till en iPod utan att använda iTunes
Apple iPod är konfigurerad för att arbeta med iTunes-programmet, som iTunes ger enkel synkronisering av din iPod innehåll och organiserar din musik, videor, podcaster och mycket mer. Alternativa program finns tillgängliga för Windows-datorer och Macintosh-datorer, och möjliggör tvåvägs överföring av innehåll, en funktion som inte är tillåtet i iTunes om du överför köpt innehåll. Dessa alternativa tredjepartsprogram kan laddas ner gratis eller för en liten avgift från välrenommerade nedladdningssajter som Download.com.

Instruktioner


•  Använd Song. Denna PC och Mac-kompatibel gratis musik hantera programmet ersätter iTunes som standard iPod Manager genom att du kan kopiera låtar från ditt musikbibliotek till iPod, och inkludera 7digital musikaffär. Ladda ner programmet från den officiella Songbird platsen och kör installationsguiden. För att lägga till låtar, ansluta din iPod till din dator med iPod USB-kabel följt genom att dra och släppa låtar till din iPod i programmet Songbird.

•  Använd Copytrans Manager. Denna PC-exklusiva program ger dig möjlighet att synkronisera dina låtar till din iPod, samt synkronisering musik till flera iPods från samma dator. Copytrans Manager kan du också överföra musik från din iPod tillbaka till datorn, och är helt gratis. Om du vill lägga till låtar på din iPod, anslut din iPod till datorn med USB-kabeln och starta Copytrans Manager. Dra de låtar du vill kopiera till iPod-symbolen i programmet, och klicka på utmatningsknappen på programmet för att spara ändringarna och ta bort enheten.

•  Använd Xilisoft iPod Rip. Denna shareware ansökan är tillgängliga för både PC och Macintosh-datorer, och ger enkel filöverföring från iPod till datorn och tillbaka igen. När programmet är hämtat och installerat, öppna programmet och anslut din iPod till datorn med USB-kabeln, och klicka på biblioteket som du vill importera musik till. Klicka på "Mac (eller PC) till iPod" -knappen och välj "Lägg till filer till listan" från popupmenyn. Välj filerna, och klicka på "Spara" -knappen.