Sandraktheis.com

Hur ändrar jag min iPhone nummerpresentation?

Hur ändrar jag min iPhone nummerpresentation?
Som standard när du gör ett utgående samtal på din iPhone ditt telefonnummer visas för den du ringer - förutsatt hennes telefon kan visa det. Du kan göra ditt nummer privata genom att ändra nummerpresentation inställningarna på enheten. iPhone har också inkommande nummerpresentation. Namn och foto på din kontakt kommer att dyka upp på skärmen på din iPhone varje gång hon ringer dig.

Instruktioner


•  Gå till "Inställningar" program på din iPhone hemsida.

•  Knacka "Telefon" och sedan "Show My Nummerpresentation" i avsnittet "samtal".

•  Välj dina önskemål. Växla nummerpresentation funktionen mellan "On" och "Off" genom att trycka på ikonen bredvid "Visa eget nummer." När det är i läge "Av", kommer ditt telefonnummer inte vara synliga för dem som ringer.

•  Ändra information för inkommande nummerpresentation i samband med dina kontakter genom att gå till "Kontakter" ansökan och knacka på namnet på en kontakt. Tryck på "Edit" ikonen längst upp på sidan och skriv in det namn du vill ska visas när personen ringer dig.

•  Lägg till en bild till en kontakts nummerpresentation genom att trycka på ikonen "Lägg till foto", och sedan antingen ta ett nytt foto eller välja en från din kamerarullen. Tryck på "Klar" i det övre högra hörnet på kontakts profil när du är nöjd med de ändringar du gjort.