Sandraktheis.com

Hur gör jag Avbryt frysning en Samsung A707 med USB-kabeln?

Hur gör jag Avbryt frysning en Samsung A707 med USB-kabeln?
Samsung A707 är en mobiltelefon som kommer med en inbyggd digital kamera, MP3-uppspelning och video spel funktioner. Om du någonsin behöver ladda upp filer till telefonen eller ladda ned innehåll till datorn, ansluter mobiltelefonen direkt till ett datorsystem via USB-kabel. Du kan använda denna USB-anslutning för att korrigera eventuella programvara fryser på telefonen också, bör andra felsökningsmetoder för att låsa upp telefonen misslyckas.

Instruktioner


•  Navigera till Samsungs hemsida, välj "Support", välj sedan "Mobiltelefon" och skriv "A707" som din nuvarande modell.

•  Klicka på länken till den uppdaterade firmware. När du installerar firmware, stängs mobilen automatiskt av och startas om.

•  Anslut USB-datakabeln till strömporten på Samsung A707, sätt den andra änden av kabeln till en USB-anslutning på datorn.

•  Klicka på "Start" och sedan "Computer" och dubbelklicka på ikonen mobiltelefon. En fönster laster med alla filer som lagras på telefonen.

•  Dra den hämtade firmware i det öppna fönstret. Detta importerar nya firmware på telefonen. Vänta en stund, och telefonen automatiskt stänga av och starta som den installerar den nedladdade firmware.