Sandraktheis.com

Varför kan jag inte öppna bilagor i Yahoo Mail på min mobiltelefon?

Varför kan jag inte öppna bilagor i Yahoo Mail på min mobiltelefon?
Ett misslyckande att kunna öppna e-postbilagor när du använder Yahoo Mail-programmet på din mobiltelefon kan bero på en av flera frågor, varav de flesta kan lätt fasta. Även om de flesta mobiltelefoner stöder e-postprogram från en mängd olika klienter tredjeparts, är det inte ovanligt att uppleva svårigheter samtidigt öppna bilagor till dessa e programsâ € ™ e-postmeddelanden.

FILTYP


För att öppna ett Yahoo Mail fäste med din mobiltelefon måste du ha ett program installerat på din enhet som stöder attachmentâ € ™ s filtyp. Till exempel, om du försöker öppna ett Microsoft Word-dokument kvarstad, måste du ha den mobila versionen av Microsoft Word installerat på din mobiltelefon. Eller, om du försöker öppna en PDF-fil måste du ha ett program som kan läsa och visa den här typen av Filea € ™ s innehåll. Vissa typer av bildbilagor, som JPG, visas i kroppen av e-post, men om du vill öppna filen måste du ha en bild-visning program som stöder JPG innehåll.

Yahoo Mail


Trots sin bekvämlighet, är Yahoo Mail mobil applikation föremål för tillfälliga störningar, vilket kan manifest på flera sätt, bland annat inte tillåta dig att öppna bifogade filer. Vanligtvis när Yahoo Mail applikations fel, kommer du att uppleva en längre tid än vanligt väntetiden innan en skärm visas som informerar dig ansökan har misslyckats med att genomföra operationen. Vid denna punkt, får du möjlighet att skicka ett e-postmeddelande direkt till Yahoo för att rapportera problemet. Stänga programmet ner och starta om det kan också hjälpa till att lösa e relaterade problem.

FIL-STORLEK


Även den vanliga online-versionen av Yahoo Mail har inga filstorleksbegränsningar, den mobila versionen av programmet kan på grund av deviceâ € ™ s tillgängligt minne, vilket kan hindra dig från att kunna öppna e-postbilagor. Till exempel, om din mobiltelefon har en begränsad mängd internminne, du kan inte öppna filer som är större än mängden tillgängligt minne. Men de flesta mobiltelefoner kommer med inbyggda kortplatser som stöder stora mängder utökat minne, vilket kommer att öka chanserna för att öppna stora och medelstora e-postbilagor.

Random-Access Memory


Random Access Memory, mer känd som RAM, kan också hindra dig från att öppna ett Yahoo Mail e-postbilaga. RAM är den del av phoneâ € ™ s interna minne som lagrar kopior av programfiler för snabbare bearbetning. Om du går långa perioder utan att stänga av telefonen, kan RAM bli fulla, vid vilken punkt telefonen börjar uppleva långsam bearbetning hastigheter. Detta kan påverka din förmåga att öppna bifogade filer. Stänga av telefonen och slå på den igen rensar RAM och ger enheten mer utrymme att uppfylla alla dessa funktioner, däribland öppnings bilagor.