Volvo 2009 C70 kortnummer Instruktioner

2009 Volvo C70 är inte bara ett fordon som kommer att hålla dig säker på vägen utan också har en ljudanläggning som hjälper dig hålla kontakten om du tillbringar mycket tid i bilen. Ljudanläggningen i Bluetooth-tekniken används för att synkronisera med din mobiltelefon, så att du snabbt ringa och besvara samtal utan att äventyra dig själv eller andra. Använda röstaktiverad kortnummer kan hjälpa dig att hålla händerna på ratten.

Instruktioner


•  Aktivera Bluetooth dela på din mobila enhet. Om du är osäker på hur du gör detta finns i bruksanvisningen som följde med enheten. Ange nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till "Tillbehör" för att slå på Volvos ljudsystem.

•  Tryck på "Phone" knappen på LCD-skärmen för att visa telefonmenyn och tryck sedan på "Lägg till telefon." Systemet kommer att ta en stund att söka efter telefonen. När det visas, röra vid den för att välja det. En fyrsiffrigt nummer visas på skärmen. Ange det i din telefon för att synkronisera den med bilen.

•  Tryck på knappen "Telefon" på LCD-skärmen för att öppna alternativmenyn för din telefon. Du kan ringa kontakter som redan har programmerats som kortnummer i telefonen från den här skärmen. Tryck på ratten knappen hastighet som motsvarar en kontakt som du vill ringa följt av "Skicka" -knappen. Systemet kommer att ringa det numret och du kommer att kunna prata med den personen via bilens ljudsystem.

•  Håll ned knappen "Enter" på LCD-skärmen för att aktivera röstuppringning om det stöds av telefonen. Håll ned den här knappen, talar namnet på den kontakt som du vill ringa upp och systemet kommer att skicka ett samtal till den kontakten.articles connexes