Sandraktheis.com

Bruksanvisning för iTouch 2

Bruksanvisning för iTouch 2
Apple iPod touch är en av de hetaste produkterna på marknaden. Apples produkter är kända över hela världen för sin banbrytande teknik. ITouch är bara en av många produkter som skapats av dessa banbrytande jättar. I en elegant design, erbjuder Apple tillgängligheten till musik, video, e-post, och WiFi med dess iTouch enheter. Att veta och förstå grundläggande bruksanvisning för din iTouch är absolut nödvändigt att bibehålla dess livslängd.

Konfigurera din iPod


När du ställer in din nya iTouch 2, för att första stocken på iTunes inrätta en butik konto samt registrera din iPod för att kunna använda den. Du kommer att behöva rätt systemkrav för att utföra denna uppgift. Om du använder en Mac-dator, behöver du en OS X-operativsystem version 10.4.11 eller senare; eller Windows XP eller Vista, om du föredrar en PC. Hämta iTunes 8.2 eller senare. Du kan ladda ner den senaste versionen av iTunes på itunes.com/download. När du har laddat ner iTunes till din dator, anslut iTouch till din Mac eller PC med USB 2.0-kabel som medföljde din iPod. Följ instruktionerna som visas på skärmen. Du kommer att bli ombedd att ange några av dina personuppgifter.

Synkronisera iTouch


Synkronisera iTouch till datorn kan du on-the-go tillgång till dina kontakter, kalender och bokmärken. Om du redan har ett iTunes-bibliotek inrättas, alla dina musik, videor, foton och alla andra nedladdade material kommer att överföra över till din iTouch också. Men du behöver inte importera alla objekt från din dator --- du har möjlighet att välja vilket innehåll du vill ha upp till din iTouch. Varje gång du ansluter din iTouch till din Mac eller PC, kommer iTunes automatiskt påbörja processen med synkronisering. För att förhindra automatisk synkronisering, avmarkera "Öppna iTunes när denna iPod ansluts" i fliken Sammanfattning när din iTouch är ansluten till datorn.

Konfigurera e-postkonton


ITouch fungerar med nästan av de populära e-postsystem. På Hem-skärmen på din iTouch knackar "Inställningar" och sedan på "E-post, kontakter, kalendrar" och "Lägg till konto". Du kommer sannolikt att hitta din kontotyp på den medföljande listan över populära e-postsystem. Du kommer nu att behöva ange din kontoinformation och klicka på "Spara".

Pekskärms drift


Rörelse en pekskärm enhet är knepigt. Knacka lätt på en ikon på skärmen kommer att lyckas öppna den avsedda tillämpningen. När du bläddrar igenom en skärm utan att välja en ikon, behöver du bara dra fingret över skärmen, eller snärta den för snabbare rullning. Om du visar bilder eller e-post på din iTouch och skulle vilja ha en närmare titt, nyper ihop fingrarna direkt på skärmen aktiverar zoomfunktionen.